Millionøsemetoden genvej

Genvej til Millionøsemetoden


Genvej til et liv som Millionøse

Genvej til et liv som Millionøse
En ny, helhedsorienteret vej til rigdom for enhver (også mænd)

Mange mennesker drømmer om et liv med økonomisk uafhængighed. Alligevel sidder de fleste fast i rotteræset og er på ingen måde fri til at gøre, som de vil. Den generelle opfattelse er, at løsningen skal findes på det fysiske plan, i det ydre, så vi må arbejde mere eller hårdere, hvis vi vil have flere penge.

I virkeligheden er det omvendt. De fleste mennesker tjener for få penge, fordi de arbejder for meget. Løsningen er at starte med at blive bevidst om det indre økonomiske landkort, og især se på den indre pengetermostat, som bestemmes af vores “pengerødder”. Vores overbevisninger om penge har nemlig afgørende betydning for de resultater, vi skaber i den ydre verden.

Tænker du som middelklassen, ja så får du middelklasseresultater. Tænker du som en Millionøse, får du Millionøseresultater. Dette program vil inspirere dig til for alvor at tage ansvar og lederskab på pengeområdet. Du vil blive klogere på, hvilke overbevisninger du har om penge og rigdom, og få indsigt i, hvordan det påvirker dit liv og ikke mindst din bankbog. På baggrund af disse erkendelser bliver du i stand til at foretage nye bevidste valg, så det ikke længere er dine penge, der styrer dig, men dig der sidder i førersædet og selv bestemmer kursen.

Dette produkt indeholder Genvej til et liv som Millionøse. Du kan fordybe dig i processen hjemme fra stuen.Derfor har vi lavet online programmer der underviser i Millionøsemetoden.

Millionøse genvej i 3 trin - online lyn kursus - Bestil nr. 450 kun kr: 495,00

Betal Nemt med MobilePay 53132670 (Nyhedscentrum) og skriv navn, email og kursus nr. - Så sender vort personale velkomst email med adgang til kurset.
Millionøsemetoden er et samarbejde med Nyhedscentrum.dk og Pancony.dk

Vi svarer også på telefon 53132670 hverdag dagtimer

Du kan altid kontakte os på email: med spørgsmål.

Se omtale af vore andre programmer her, der alle er opgraderet til Millionøsemetoden 3.0

I januar vil vi lancere Millionøsemetoden 2020

Millionøsevejen

Millionøse kurser

Millionøse Mentorforløb

Millionøse genvej i 3 trin - online lyn kursus - Bestil nr. 450 kun kr: 495,00Som Millionøse tager du i stedet ansvar for din passion, og så vil den spirituelle, transformerende og gennemtestede Millionøsemetode skridt for skridt ændre dig, skifte dine overbevisninger fra middelklassegear til en rigtig Millionøse, hvor du kan tjene millioner på dit unikke talent og opleve lyst og glæde, samtidig med at du tjener penge på at berige andre med dit talent.

Erfaringer med Millionøsemetoden viser, at når du først har fået smag for Millionøselivet, er dit liv så meget fyldt med nydelse, at du slet ikke har lyst til at forlade Millionøselivet.

Er du klar til at blive Millionøse med overskud på kontoen, i kalenderen, nydelsen i kroppen, nydelsen i kærligheden og nydelsen i det liv, du kun drømte om at leve.

Millionøser er lykkelige
Bliv Millionøse med en positiv livsstil, der kan forandre dit liv til en oplevelse af lykke, mere optimistisk livssyn og simpelthen en lysere oplevelse. At være lykkelig som Millionøse er en tilgang, som vi alle kan lære. Milionøsemetoden 3.0 viser dig hvordan.

Millionøser lever livet så de sørger for at have masser af fritid, masser af penge og masser af mentalt overskud. Millionøsernes positive psykologi er for alle, der nysgerrigt og åbent søger en videnbaseret tilgang til penge og udvikle sig selv til bedre indtjening og nydelse.

I Millionøsemetoden 3.0 gennemgår vi:- Det lykkelige liv

- Positive følelser

- Spiritualitet

- Flow

- Selvværd

- Meditation

- Positiv tilgang til dit arbejde.Er du klar til at blive Millionøse med nydelse, lykke og overskud på kontoen?

Oplev det liv du kun drømte om at leve i dine vildeste drømme..?

Millionøse genvej i 3 trin - online lyn kursus - Bestil nr. 450 kun kr: 495,00Find dit næste step på Millionøsevejen her

Bliv Millionøse ved at gå hele vejen med Millionøsemetoden.

Det er faktisk muligt. For alle.